Engagera dig‎ > ‎

Nätverk

Det finns ett flertal nätverk för medlemmar i Miljöpartiet i Skåne. Saknar du något nätverk, är du intresserad av att starta nya eller komma i kontakt med befintliga - hör av dig till skane@mp.se så hjälper vi dig. 

Ordförandenätverk
De 33 lokalavdelningarnas ordförande inbjuds till två-tre möten per år, där Miljöpartiet Skåne är sammankallande. Mötena har utrymmen för gemensamma diskussioner, frågeställningar och informationspunkter. Nätverket har också en gemensam facebookgrupp. Kontakta kansliet för mer info!

Landsbygdsnätverk 
Nätverket fokuserar på landsbygdspolitiska frågor. Vid intresse kontakta Lena Östholm på lena.ostholm@mp.se eller 072-328 0092.

I november 2019 startar nätverken en studiecirkel. Läs mer och anmäl dig här.Hälso- och sjukvårdsnätverk 
Nätverket startas under hösten 2019. Mer information om den första träffen kommer men kontakta gärna Mätta Ivarsson, matta.ivarsson@mp.se eller 072-552 51 08, för att anmäla intresse.

Kollektivtrafiksnätverk 
Nätverket startas under hösten 2019. Mer information om den första träffen kommer men kontakta gärna Kami Petersen, kami@gueststars.net eller 070-893 69 00, för att anmäla intresse.

Medel för gröna aktiviteter och nätverk
Styrelsen vill påminna om att det finns medel avsatta i budgeten för stöd till lokalavdelningar. Har ni någon bra idé på verksamhet i er avdelning men saknar pengar för att genomföra det finns möjlighet att söka pengar. Skicka i så fall en kort beskrivning av vad ni vill göra, en enkel budget för aktiviteten samt årets budget för avdelningen till skane@mp.se Det finns även pengar för aktiva nätverk och sidoorganisationer att söka.


ĉ
Emma Fager Malmström,
13 feb. 2018 04:56
Ċ
Emma Fager Malmström,
5 dec. 2017 01:37
Comments