Välkommen till Miljöpartiet de gröna i Skåne och vår medlemswebb. På den här medlemswebben hittar du aktuell information om kommande möten och aktiviteter, här finns också kontaktuppgifter, information om hur du kan engagera dig via utbildningar och nätverk. Här finns också information om hur vår organisation ser ut och kontaktuppgifter till såväl kansli som politik. Läs mer under de olika flikarna!
Kalendarium
Vårt kalendarium med utbildningar, föreläsningar och evenemang hittar du här 

Kontakta kansliet
Vårt fasta nummer är tillfälligt ur funktion vilket beror på byte av operatör. Vi hoppas att det ska fungera igen i inom kort. Det går bra att nå oss på våra mobiler de dagar vi jobbar;
Emma Fager Malmström 0727-344545
Jenny Thomé 0703-824545
Jennie Larsson 0707-860739 
Linnéa Skoogh 0727951058

Möteslokaler 
På kansliet finns ett större och ett mindre mötesrum som går att boka kvällstid för möten av politisk och/eller medlemskaraktär. Gör så här om du vill boka någon av lokalerna: 1) Titta i vår bokningskalender om lokalen är ledig. Länk till bokningskalendern hittar du här. 2) Kontakta kansliet och berätta vilken dag och tid du vill boka så lägger vi in bokningen i kalendern. 3) Låna nyckel till kansliet i god tid, om du inte har egen nyckel!
Vilka utbildningar vill du gå i år?
MP Skåne har planerat in ett antal utbildningar i år och nu skulle vi vilja veta vilka utbildningar du skulle vilja gå i år! Svara gärna här

Medel för gröna aktiviteter och nätverk
Vi vill påminna om att det finns medel avsatta i budgeten för stöd till lokalavdelningar. Har ni någon bra idé på verksamhet i er avdelning men saknar pengar för att genomföra det finns möjlighet att söka pengar. Skicka i så fall en kort beskrivning av vad ni vill göra, en enkel budget för aktiviteten samt årets budget för avdelningen till skane@mp.se Det finns även pengar för aktiva nätverk och sidoorganisationer att söka.

Målbild 2018
MP Skåne har tagit fram en strategisk målbild inför 2018. Läs och ladda ner den här!

Du måste vara inloggad för att kunna lägga till gadgets som bara är synliga för dig